Skip to content

Frihet under ansvar

Fria, välfungerande hundar (Kurs 4)

Vi fördjupar och förstärker det vi lärt under föregående kurser och samtidigt som vi ökar svårighetsgrad och utmaningar, jobbar vi vidare på att behålla kontakt och kontroll. Och i takt med att hundarna blir duktigare ger vi dem allt större frihet.
  
Med hundarna i koppel, i lina eller helt fria kan vi testa om det vi lärt oss fungerar och ”håller”, även när det blir lite svårare. Och det gör det! (Både håller och blir svårare:-) Så nu njuter vi frukterna av våra gemensamma ansträngningar. Vi tränar allt efter behov och önskemål och hundarna blir härligt nöjda och tillfreds.

Många väljer att gå kursen flera gånger, helt enkelt för att det är så roligt och för att hundarna bara blir duktigare och duktigare! Kursen är även en utmärkt förberedelse inför kurs 5 Etologi – kommunikation på hundens villkor. 

Förkunskaper: Kurs 1 -3 (ev. endast kurs 1-2, beroende på hund, tidigare erfarenheter etc. Är du osäker maila oss gärna).

För närmast förestående kursstart, se aktuella kurser. Finner du inte kursen där kan det antingen bero på att den ännu inte är schemalagd eller att den redan är fullbelagd.