Skip to content

Kurser

Hundägarutbildning med Karismas familjehundskoncept

Vi erbjuder alla som börjar hundkurser på Karisma en modell där de olika kurserna följer på varandra.
Du börjar med kurs 1 för att sedan gå vidare till nästa. Tanken är att du ska kunna utvecklas i din och hundens takt och allt eftersom ni båda utvecklar era färdigheter går ni vidare till nästa nivå. Det innebär att alla kursdeltagare är på ungefär samma nivå på respektive kurs.

På så vis kan vi hålla en jämn och god kvalitet och du slipper upprepningar som inte har ett pedagogiskt syfte.

Tidigare erfarenheter

Den med mycket  erfarenhet har kanske svårt att förstå varför man inte kan hoppa över vissa steg i utbildningen. Eller i alla fall plocka ut ”valda delar”. Den tanken är ju ganska logisk, framför allt om man utgår från att olika former av hundägarutbildningar är någorlunda likartade.

Alla hundkurser är inte likadana!

MenyVår erfarenhet är dock att kvalitet, kunskap och innehåll skiljer sig markant mellan olika aktörer. Det kan därför ibland bli som att jämföra en nybörjarkurs i fransk matlagning med en välrenommerad gourmetrestaurang. Det ena behöver nödvändigtvis inte vara bättre eller sämre – det är bara två helt olika saker! Och eftersom vi inte vill ”testa” våra kursdeltagares olika förkunskaper (många är kanske mästerkockar) så erbjuder vi helt enkelt en meny från vårt eget kök (som kanske har vissa likheter men ändå inte är helt jämförbart vare sig med det franska köket eller med en matlagningskurs).

Karismamodellen -med lugn, samspel och glädje i fokus

Genom att erbjuda vår väl beprövade  Karismamodell kan vi garantera ett genomtänkt koncept som utgår från vår kunskap och vår erfarenhet! Och hittills har det visat sig vara ett väl så gångbart – och hållbart koncept ! (eller recept ;))

Våra olika hundkurser hittar du i menyn under Kurser alternativt under aktuella kurser.