Skip to content

Recensioner av Unghunden

…Boken är ett måste för såväl valpägare som dem som kämpar med hundens “tonårsproblem”, men jag rekommenderar den också för dem som har vuxna hundar.
Jag önskar jag hade haft denna bok då min första hund var i puberteten!

Alva Grönqvist

Vad jag vet den enda bok som behandlar bara denna speciella tid i hundens liv. Mycket bra att det “hålrummet” nu fyllts utav den duktiga Mickie Gustavsson. Då jag ofta jobbar som instruktör för ägare till unghundar är det en bok jag gärna rekommenderar.

Carina Björsell instruktör i Svenska Hundklubben


 

Äntligen – en bok som handlar om livet med unghunden. För mig som haft författarens bok Valpen bland mina topp 3 i denna changer, är det ett sant nöje att läsa Mickie Gustafsons Unghunden. Här tas många av de funderingar och problem, som kan tänkas dyka upp efter valpstadiet, fram i ljuset och granskas ingående. Med osviklig träffsäkerhet beskriver författaren väl valda situationer ur sitt rika hundtränarliv. Och med humanpykologens hela insikt presenterar hon oss hundägare, våra tankar och reaktioner klarsynt men lagom lättsamt. Så där så att man kan känna igen sig själv utan att skämmas, men ändå ana att det finns något man kanske borde förändra. Tålmodigt och pedagogiskt lotsar hon unghundsägaren förbi många av de olika blindskär som kan dyka upp.

Kristina Mårtensson, IMMI-ansluten hundkonsult

Läs fler recensioner nedan!

Fido 2001 Norra Västerbotten 2001 Landsbygdens Folk 2001

Fido

Norra Västerbotten Landsbygdens Folk