Skip to content

Karismatiskt föräldraskap

Föräldrakurs online med fokus på relation.

En spännande, omfattande och lättöverskådlig kurs om vardagslivets föräldraskap. Du får ta del av psykologiska och sociologiska redskap som exempelvis kan behövas för att öka tryggheten och harmonin i sitt föräldraskap. 

 

 

Så här skriver en nöjd kursdeltagare:

En kurs som alla föräldrar eller blivande föräldrar borde gå. Allting var väldigt intressant från början till slut. Man får en bra grund (vad jag vet) som gör att man vill läsa vidare, samt att man kan tänka lite mer kritiskt till alla dagens manualer kring barn. Emilie Loft

Föräldraroll i ständig utveckling – och att finna sin egen väg 

När vi blir föräldrar kan vi räkna med att hur vi än gör och hur vi än anstränger oss så kommer alltid någon att tycka att vi gör fel. Och ibland kan vi till och med bli våra egna värsta domare. Så det gäller att hitta en balans och en tilltro till oss själva och vår egen förmåga. De flesta människor har oftast en inneboende och naturlig fallenhet att ta hand om sina barn på ett kärleksfullt vis men ibland går vi vilse mest kanske för att vi får influenser utifrån som får oss att tvivla på vår egen, inre kompass.

Din personliga kraft och utstrålning

Då kan det vara bra att stanna till lite, kanske fundera på vad just jag/vi tycker är viktigt och vad just jag/vi vill med relationen till mitt/vårt barn. Ibland kan lite kunskap i bagaget göra valen och upplevelsen lättare, ibland kan det räcka att bolla sina känslor, upplevelser, tankar, tvivel eller uppfattningar med någon som man har förtroende för och någon som också har lite kunskaper och erfarenheter i sitt bagage. Och som namnet på kursen anger, så är den helt i Karismas anda med fokus på relation- före prestation! Med målsättningen att stärka din egen, personliga kraft och utstrålning/din personliga Karisma! 

Finn svaren på dina frågor eller ställ nya

Med denna kurs hoppas vi kunna vara till inspiration och stöd i ditt föräldraskap. Vi hoppas också kunna ge svar på många av alla de frågor eller funderingar som uppstår då man är nybliven (eller rutinerad) förälder såsom exempelvis:

 • Hur kan vi göra för att barnet ska sova lugnt på nätterna?
 • Varför verkar en del barn så otillfredsställda och ”skrikiga”?
 • Hur kan jag som förälder känna mig mer trygg i mitt föräldraskap?
 • Vad kan jag göra för att själv känna mig mindre stressad?
 • Hur kan vi skapa harmoni mellan oss och barnet i en alltmer stressfylld miljö?
 • Varför lyssnar inte mitt barn på vad jag säger?

Övning ger färdighet och att bli en bra förälder kräver träning.

Kursupplägg
Du tar del av kursen via vår digitala lärplattform
Telefonkonsultationer (för den som önskar)
Individuell handledning
Diskussioner
Självrättande hemarbeten
Litteraturtips

Utbildningslängd
Eftersom kursen är individuellt utformad och högst personlig bestämmer du själv när du vill förlägga dina arbetspass. Totalt beräknas kursen ta ca 80 tim. 

Diplom
Efter genomförd kurs erhåller du ett diplom som styrker att du genomfört din kurs hos Karisma Utbildning!

Kursledare
Du får personlig handledning och egen mentor genom hela utbildningen. Utbildningsansvarig är leg. psykolog Mickie Gustafson.
Läs gärna även någon av Mickie Gustafsons artiklar i menyn under Artiklar/human exempelvis Barn och stress eller Kamratskap.

Pris
4500:-
Administrationsavgifter och diplom ingår.
Priset är exkl. moms.
Delbetalning kan ordnas.

Aktuella kursstarter hittar du här under aktuella kurser. Finner du inte kursen där kan det bero på att den är fullbokad eller att vi ännu inte schemalagt nästa kursstart. Kontakta oss då gärna för mer information.

Förfrågan eller intresseanmälan Intresseanmälan kan göras via info@karisma-utbildning.se eller via formuläret nedan.

  Ditt namn*

  Din mejladress*

  Din adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Är det något du vill meddela Karisma? Skriv en rad här:

  Jag godkänner villkoren. Läs mer under Personuppgiftspolicy.