Skip to content

Hundens personlighetsutveckling

Föreläsning om stress, hundens personlighetsutveckling, problembeteende mm.

Valp, unghund, vuxen eller problemhund – alla påverkas!

På denna föreläsning får du veta hur du kan påverka din hunds personlighet och beteenden i olika situationer. Föreläsare är Mickie Gustafson som delar med sig av 40 års praktiskt arbete med hundar och hundägarutbildning.  (Läs mer om Mickie Gustafson här).

 

Ur innehållet:

  • Därför beter sig hundar som de gör. (Vill du att din hund ska vara harmonisk och välfungerande i de flesta situationer)?
  • Så här påverkar vår miljö och vårt beteende hundens beteende. (Vill du ha en lugn och följsam hund som lyssnar på dig och som har lätt att lära – och som kommer ihåg vad den lärt sig)?
  • På vilket vis kan kastrering påverka hundens beteende? (Hormoner behövs och påverkar även hundar, ibland på gott men hur vet vi om det blivit för mycket av det goda)? 
  • Vi kan, med små medel, förändra och påverka vår hund. (Vill du ex. veta vad du ska göra när hunden gör något du inte vill)?   
  • Så kan vi hjälpa vår hund att utveckla sina individuella resurser på bästa sätt. (Vill du känna dig trygg och säker på hur du ska få din hund ska må bra och utveckla sin personlighet på bästa sätt)?

Med andra ord, detta är en föreläsning för dig som vill veta mer om hur du får en lugn och följsam familjehund som fungerar till vardags.

Under och efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor.

För mer info om tid, datum, pris etc. se Aktuella kurser. Finner du inte det du söker kan det bero på att föreläsningen är fullbokad eller att nytt datum ännu ej är fastställt.