Skip to content

Föreläsning Naturligt ledarskap

Mickie Gustafson föreläser om hundar och naturligt ledarkap

Alla sociala och flocklevande djur behöver vägledning och guidning för att veta hur de ska bete sig – och för att må bra! Men alla behöver inte likadan ledning och alla ledare är inte likadana.

Under en interaktiv föreläsning, där du är fri att ställa frågor och diskutera, delar Mickie Gustafson med sig av närmare 40 års praktiskt arbete med hundar och hundägarutbildning.  (Läs mer om Mickie Gustafson här).

ledarskap[1]Ur innehållet:

  • Vad är ett ”bra” ledarskap? Och vilken sorts ledarskap talar vi om? Tänker vi på det som Hitler utövade, eller går våra tankar mer till en ledare som Gandhi?
  • När kan gränsdragning få oss att framstå som osäkra i vår roll som hundens vägledare? Och när får det oss att framstå som trygga och pålitliga?
  • Behöver vi verkligen alltid vara konsekventa? Vilka är nackdelarna med att vara konsekvent?
  • Vad kan det innebära om vi, felaktigt, tror att ledarskap och dominans är samma sak?

Med andra ord, detta är föreläsning för dig som vill veta mer om hundars sociala behov och hur du fördjupar en tillitsfull relation samtidigt som du är den tydliga och toleranta vägledare din hund behöver för att utvecklas till en harmonisk och välfungerande familjemedlem.

Under föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor. Du kan även köpa någon av Mickie Gustafsons böcker, exempelvis Naturligt ledarskap med Mickie (och dessutom få den signerad om du vill)!

För mer info om tid, datum, pris etc. se Aktuella kurser. Finner du inte det du söker kan det bero på att föreläsningen är fullbokad och att nytt datum ännu ej är fastställt.