Skip to content

Recensioner av Valpen

Valpboken har utgått och ersatts av en omarbetat och utökad upplaga! Se Familjehunden.

1991

Hur många gånger har man inte, som uppfödare, suttit och försökt få en valpköpare att förstå valpen, valpens behov och att valpens beteende är helt naturligt i just den situationen?

… Mickie Gustafson har åter kommit ut med en ny oöverträffad bok.

… därför bör Mickie Gustafsons bok Valpen i vår familj genom uppfödarnas försorg, finnas hos varje blivande Valpköpare minst två veckor innan de får hem sin valp.

…Mickie har verkligen fått med allt i sin bok.

 

Till Mickie Gustafson – TACK FÖR ATT DU SKRIVIT BOKEN!

Till uppfödarna – MISSA INTE TILLFÄLLET ATT GE DINA VALPAR DENNA START!

Till valpköparna- GRATTIS! LÄS BOKEN OCH NJUT AV DIN VALP!

Gertrud Andersson, Mölndal

Uppfödare & valpkursledare

 

 

Ur canis.se 2009

Jag kan inte nog varmt rekommendera denna bok – inte bara för den som inte tidigare haft hund utan även för den som redan tror sig veta hur man bäst uppfostrar en valp! Det är en bok man gärna läser om och (åtminstone gör jag det)lånar ut till valpköpare i bekantskapskretsen.

Här finner du gedigen kunskap och råd som ger dig en bra start på ditt hundägande! Författaren har mitt fulla förtroende och relationen till min hund kunde inte vara bättre. Läs även “Unghunden”.

Åsa Olsson

Det här är en jättebra bok för den som inte haft hund tidigare eller om det var många år sedan. Den ger inblick i hur valpen fungerar och vad som kan vara viktigt att tänka på när man får hem den nya familjemedlemen. Helst ska man köpa den i god tid innan man får hem valpen så man i lugn och ro kan smälta de råd man får. Om man som jag inte haft hund på 15 år, så ställs det mesta man trodde sig veta om hunduppfostran på ända. Man läser den inte bara en gång utan många gånger.

Eva Carlsson

En väldigt bra bok att läsa innan man får hem sin valp. Man blir lugn av att läsa den och det är mjuka metoder som det skrivs om. Den här boken rekommenderar jag varmt!

Angelica Johansson

Läser man den här boken, behöver man ingen annan! Den är min absoluta favorit, och jag repeterar den inför varje ny valp som kommer i huset. Det handlar uteslutande om kärleksfull valpuppfostran, och ger så otroligt mycket. Kort sagt, den är helt underbar. Fem stjärnor av fem möjliga!

Karin Olsson

Läs fler recensioner här nedan:

JP 1991 Norrköpings Tidningar 1991 Smålandstidningen 1991
Jönköpings Posten Norrköpings Tidningar Smålandstidningen