Skip to content

Personsök

AKTIV HUND

Från vuxen och resten av livet!
För dig som vill ge din hund ett fortsatt innehållsrikt liv!

När grunden är lagd och hunden är vuxen börjar det bli dags att mer aktivt erbjuda stimulans och sysselsättning. Från nu och resten av hundens liv (den äldre hunden inte att förglömma) gäller det att ge den arbetsuppgifter och aktiviteter som bibehåller och/eller förhöjer hundens livskvalitet! Och det är en av målsättningarna med kurserna Aktiv hund, att helt enkelt ge dem olika former aktiviteter som de behöver för att fortsätta utvecklas och må bra!

Kurserna uppskattas även av små hundar!

För bästa resultat och harmoniska hundar följer vi konceptet:

  • Först grunden – en god relation och grundutbildning
  • Sedan specialutbildning och aktivering

Läs mer om grunden under kurser nivå 1-3

(Men du som är sugen på att ”tjuvstarta” eller som tycker att relationen fungerar bra kan naturligtvis gå någon av kurserna under rubriken Aktiv hund redan nu.)
Läs mer om grunden under kurser nivå 1- 3 (Men du som är sugen på att “tjuvstarta” eller som tycker att relationen fungerar bra kan naturligtvis gå någon av av kurserna med rubriken Aktiv hundredan nu).

Personsök
är kursen för dig vill ägna mer tid åt att låta din hund utveckla sina färdigheter.
Oavsett om din hund är helt oerfaren eller rutinerad så uppskattar den garanterat sökarbetet! Här lär sig hundarna grunderna så att även den som vill tävla ska kunna göra det efter genomgången kurs. Tidigare erfarenheter spelar ingen roll. Träningen anpassas efter varje individ.

En aktivitet som även uppskattas av de mindre raserna!

För närmast förestående kursstart, se aktuella kurser.

Finner du inte kursen där kan det antingen bero på att den ännu inte är schemalagd eller att den redan är fullbelagd.