Distansutbildning Hundinstruktör

När:
15 april, 2017 kl. 13:00
2017-04-15T13:00:00+02:00
2017-04-15T13:15:00+02:00
Var:
Karisma utbildning
Bergfotsgatan 7
431 35 Mölndal
Sverige
Kontakt:
info@karisma-utbildning.se

Hundinstruktör innebär att utbilda hundar – och människor (Fullbokad)

IMG_5145För dig som vill studera i din egen takt och som är van vid att ta eget ansvar. Har du dessutom lätt att läsa, tycker det är roligt och stimulerande att jobba med både hundar och människor och vill ha ett fritt arbete där du kan ge många hundar – och hundägare ett gott ”hundliv”, då är detta en utbildning och ett yrke för dig!

Privatutbildning med personligt ansvar och individuell studietakt
Att läsa på distans innebär bland annat större frihet och oberoende samtidigt som det naturligtvis kräver lite mer självstudier och större arbetsinsatser. Utbildningen är individuell och handledningen personligt anpassad. Vi tillhandahåller kursinnehåll och studieförslag, du bestämmer själv takt och omfattning.

En exklusiv utbildning – för ett begränsat antal deltagare! Med inriktning på modern vardagsträning för familjehundar. För dig som vill ta del av Karismas unika kunskaper och erfarenheter. Studieplan och kursinnehåll bygger bland annat på Mickie Gustafsons mångåriga erfarenhet av hundproblem och hundägarutbildning. Deltagarantalet är begränsat!

Kursansvarig är Mickie Gustafsonpsykologen med hundar som specialitet.
Undervisningen utgår bland annat från Karismas filosofi och filosofi avpassad till familjehunden och den ”vanliga” hundägaren. Genom personlig och professionell handelning får du ta del av en gedigen erfarenhetsbank som bygger på möten med tusentals hundar och hundägare. En av Mickie Gustafsons böcker ingår i kurspriset.

Intresseanmälan kan göras via mail eller via formuläret nedan. Intagning sker i turordning (efter anmälningsdatum). 

Mer om utbildningen kan du läsa här och här

  Ditt namn*

  Din mejladress*

  Din adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Är det något du vill meddela Karisma? Skriv en rad här:

  Jag godkänner villkoren. Läs mer under Personuppgiftspolicy.