Distansutbildning hundinstruktör

När:
21 juni, 2017 heldag
2017-06-21T00:00:00+02:00
2017-06-22T00:00:00+02:00

Distansutbildning med inriktning på vardagsträning för familjehundar

Vill du passa på att använda sommaren till att kombinera sol och ledighet med studier då är kanske Karismas exklusiva hundinstruktörsutbildning något för dig!

Undervisningen är i hög grad individuell och personlig. Vi tror på eget engagemang och ansvar och utgår från devisen:    

                    “Learning should be a pleasure, not a pressure”.

Passar dig som vill studera i din egen takt och är van att ta eget ansvar och som vill ta del av Karismas unika kunskaper. Studiematerial och litteratur är på svenska.

Vuxenutbildning utan ”traditionell skolkänsla”
Vi erbjuder en utbildning till dig som är vuxen (ung eller gammal) och som har livserfarenhet men som ändå vill vidareutbilda dig – utan den ”traditionella skolkänslan”.

Handledare och mentor:
Din personliga handledare är Mickie Gustafson Leg. psykolog och hundpsykolog.
Mer om Mickie kan du läsa här.

Umgänge under "av-kopplade" formerFörebyggande av hundproblem  
Utbildningen baseras på en erfarenhetsbank som du förmodligen inte hittar någon annanstans! Studieplan och kursinnehåll bygger bl. a på Mickie Gustafsons mångåriga, praktiska erfarenhet av hundproblem och hundägarutbildning (med 40 år i hundbranschen är Karisma Sveriges äldsta utbildningsföretag för hundägare).

Undervisningen utgår bland annat från Karismas filosofi och ideologi, avpassad till familjehunden och den ”vanliga” hundägaren. Genom personlig och professionell handledning får du ta del av en gedigen erfarenhetsbank som bygger på möten med tusentals hundar och hundägare. En av Mickie Gustafsons böcker ingår i kurspriset.

Hundpsykologi och Humanpsykologi = Människopsykologi 
Ett av utbildningens mål är att bidra till ökad förståelse för både hund och hundägare.

En interaktiv utbildning som bygger på samarbete
Passar lika bra för dig som vill vara en del av lärandet, som kanske har mycket egna erfarenheter, som för dig som ”bara” är intresserad och nyfiken på att lära mer om hund och hundägande.

Personligt ansvar och individuell studietakt
Vi tillhandahåller kursinnehåll men du bestämmer själv takt och omfattning. (Studiematerial och litteratur är på svenska).

Vi erbjuder våra unika kunskaper och erfarenheter – du omsätter dem efter eget huvud!

Mer information om innehåll, upplägg, priser och anmälningsformulär finner du här!

Läs gärna även Mickie Gustafsons artiklar Konsumentvägledning och checklista för instruktörer, Duktig instruktör  samt Dyra val.