Föreläsning Hundens personlighetsutveckling

När:
22 oktober, 2016 kl. 13:00 – 17:30
2016-10-22T13:00:00+02:00
2016-10-22T17:30:00+02:00
Var:
Karisma utbildning
Bergfotsgatan 7
431 35 Mölndal
Sverige

Föreläsning om stress, hundens personlighetsutveckling, problembeteende mm.

Valp, unghund, vuxen eller problemhund – alla påverkas av sin miljö!

På denna föreläsning får du veta hur du kan få en lugn och följsam hund och hur du kan påverka din hunds personlighet och beteenden i olika situationer. Föreläsare är Mickie Gustafson som delar med sig av 40 års praktiskt arbete med hundar och hundägarutbildning.  (Läs mer om Mickie Gustafson här).

Ur innehållet:

  • Därför beter sig hundar som de gör. (Vill du att din hund ska vara harmonisk och välfungerande i de flesta situationer)?
  • Så här påverkar vår miljö och vårt beteende hundens beteende. (Vill du ha en lugn hund som lyssnar på dig och som har lätt att lära – och som kommer ihåg vad den lärt sig)?
  • På vilket vis kan kastrering påverka hundens beteende? (Hormoner behövs och påverkar även hundar, ibland på gott men hur vet vi om det blivit för mycket av det goda)? 
  • Vi kan, med små medel, förändra och påverka vår hund. (Vill du ex. veta vad du ska göra när hunden gör något du inte vill)?   
  • Så kan vi hjälpa vår hund att utveckla sina individuella resurser på bästa sätt. (Vill du känna dig trygg och säker på hur du ska få din hund ska må bra och utveckla sin personlighet på bästa sätt)?

Familjehunden liten bildMed andra ord, detta är en föreläsning för dig som vill veta mer om hur du skapar en god relation och får en lugn familjehund som fungerar till vardags.

Under och efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor. Du kan även köpa någon av Mickie Gustafsons böcker.

Datum och tider: 22 oktober kl. 13.00- 17.30 ca Med avbrott för fika.

Pris: 500:-/person. Alternativt 750:-/två personer inom samma hushåll. (100:- för dig som redan är Karismakund).

Inga hundar medtages vid detta tillfälle.

Så här anmäler du ditt intresse:

1.      Fyll i anmälningsformuläret nedan

2.     Föreläsningsavgiften betalas på bankgironr. 5063-8097

Därefter är du garanterad en plats och vi kommer, i samband med föreläsningen, att skicka kallelse med vägbeskrivning etc.

På grund av utrymmesskäl måste deltagarantalet begränsas och antagning sker i turordning. (Vid sen intresseanmälan sker intagningar i mån av plats).

Fel: Kontaktformulär hittades inte.