Individuell hunddagisutbildning halvdistans (Stockholm)

När:
12 december, 2020 kl. 09:30
2020-12-12T09:30:00+01:00
2020-12-12T09:45:00+01:00

Halvdistansutbildning hunddagis/pensionat

Hunddagis KarismaFör dig som vill utbilda dig – utan ”skolbänk, pekpinnar och den traditionella skolkänslan”. Undervisningen innehåller inga regelrätta prov eller betygssättningar. Det finns heller inget krav på att du ska ”tala i grupp”. Det viktigaste för oss är att du ska få bra förutsättningar att tillgodogöra dig kunskaperna och att du ska känna dig trygg och säker i din roll som hunddagisföreståndare.

Godkännande 
Utbildningen uppfyller jordbruksverkets rekommendationer. Samtliga som genomfört sin utbildning på Karisma har blivit godkända av länsstyrelsen!
 
Länsstyrelsen (som godkänner varje enskild persons ansökan om att få starta och bedriva ett hunddagis) vare sig godkänner eller underkänner olika utbildningsalternativ. Och jordbruksverket har endast utfärdat rekommendationer om vad en utbildning ska innehålla! Utbildningarna kan därför skilja sig åt (även om de ibland kanske ser ut att vara lika). Utbildningen uppfyller jordbruksverkets rekommendationer. 

Läs gärna Mickie Gustafsons artikel om Att välja hunddagisutbildning. 

Kursstart: 
12 december kl. 9.30
Övriga kursdatum:
Övriga tider och datum kommer du överens om tillsammans med din lärare. Detta kan ske innan utbildningen påbörjas och/eller, om du föredrar det, efter hand som utbildningen pågår. För intyg och godkännande krävs att du tillgodogjort dig hela kursens innehåll. 

För den som önskar finns även möjlighet till praktik.

Angående coronaviruset COVID-19 håller vi oss uppdaterade och sker några förändringar kommer vi att informera dig och vidta lämpliga åtgärder.

Här kan du läsa mer om Karismas hunddagisutbildning.

Intresseanmälan kan göras via formuläret nedan. Intagning sker i turordning (efter anmälningsdatum). 

  Ditt namn*

  Din mejladress*

  Din adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Är det något du vill meddela Karisma? Skriv en rad här:

  Jag godkänner villkoren. Läs mer under Personuppgiftspolicy.