Individuell hundinstruktörsutbildning

När:
16 oktober, 2021 kl. 13:00
2021-10-16T13:00:00+02:00
2021-10-16T13:15:00+02:00

Enskild hundinstruktörsutbildning på distans och halvdistans

HundinstruktörHund och människa i samspel

Med fokus på hundpsykologi och människans viktiga roll i samspel med hunden. Att arbeta som hundinstruktör innebär i hög grad att arbeta med människor! Det är människan som kommer med sin hund och det är människan som ska vägledas. Så ju mer du vet om båda dina huvudämnen (människan och hunden) desto bättre. 

Personlig handledning med egen mentor

Undervisningen är i hög grad individuell och du har personlig handledning genom hela utbildningen. Passar dig som vill studera i din egen takt och är van att ta eget ansvar

Hundpsykologi och Humanpsykologi (människopsykologi) 

Ett av utbildningens mål är att bidra till ökad förståelse för både hund och hundägare. Kursens innehåll baseras på en erfarenhetsbank som du förmodligen inte hittar någon annanstans! Studieplan och kursinnehåll bygger bl. a på Mickie Gustafsons mångåriga erfarenhet av hundproblem och hundägarutbildning.

Vuxenutbildning utan ”traditionell skolkänsla” 

Vi vill att våra elever ska lyckas och känna sig lyckade och vi gör vad vi kan för att var och en ska få en gedigen grund att stå på. Vi vill inte pressa men gärna stödja. Vi tror på eget engagemang och ansvar och utgår från devisen:    

                  “Learning should be a pleasure, not a pressure”

En interaktiv utbildning som bygger på samarbete 

Passar lika bra för dig som vill vara en del av lärandet, som kanske har mycket egna erfarenheter, som för dig som ”bara” är intresserad och nyfiken på att lära mer. En del väljer denna utbildning utan ambitionen att bli instruktörer, de vill helt enkelt bara fördjupa sina kunskaper. Och vi kan inte annat än att uppmuntra även dessa ambitioner.

Vi tillhandahåller utbildningen på såväl hel- som halvdistans, med eller utan fysiska träffar.

På halvdistans ingår praktik/fysisk närvaro. På heldistansstudier krävs ingen fysisk närvaro men för den som önskar finns möjlighet till praktik som tillval.

Här kan du läsa mer om innehåll, upplägg, priser etc.

Läs även gärna några av Mickie Gustafsons artiklar exempelvis Konsumentvägledning och checklista för instruktörer och Dyra val.

Intresseanmälan kan göras via formuläret nedan. Intagning sker i turordning (efter anmälningsdatum). 

  Ditt namn*

  Din mejladress*

  Din adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Är det något du vill meddela Karisma? Skriv en rad här:

  Jag godkänner villkoren. Läs mer under Personuppgiftspolicy.