Problemhundskurs

När:
14 juni, 2015 heldag
2015-06-14T00:00:00+02:00
2015-06-15T00:00:00+02:00

Intensivkurs i hantering av hundproblem

Hundproblem, stora eller små – problem ändå. Säg den relation som är problemfri och ibland tar vi oss igenom svårigheter och utmaningar på egen hand. Andra gånger kan vi behöva lite extra handledning för att komma vidare. Och att hantera en hund med ett problematiskt beteende kräver litet “utöver det vanliga”.

IMG_8081 - Kopia

Förståelse ger god prognos Vad som behöver göras eller hur mycket är naturligtvis individuellt men det räcker sällan att bara träna (vilket många har upptäckt). En viktig del i rehabiliteringen är också att försöka förstå vad som orsakar ett problematiskt beteende och varför det fortsätter – och framför allt hur det kan förändras! När vi förstår orsakerna till ett beteende har vi vanligtvis också lösningen!

Hundägaren som expert Vår förhoppning och strävan är att du som hundägare inte bara ska vara är expert på din egen hund vilket du förmodligen redan är, utan också ska bli expert på att hantera olika problematiska situationer som kan uppstå.

Glädjekalkyler eller realism Ju mer svårartat ett problem är och ju längre tid det har kunnat växa och befästas, desto längre tid tar det förstås att förändra så vi gör inga ”glädjekalkyler” och vi lovar inte mer än vi kan hålla. Vår statistik talar förvisso sitt tydliga språk och visar att ca 80% av hundarna med problembeteenden blir rehabiliterade hos oss! Därefter kan de slussas vidare och fortsätta sin rehabilitering på våra ordinarie kurser.

Läs gärna mer under problemhundskurs.

Kursdatum: 14 och 28 juni.

Kurspris:
2300:-Stora paketet
1500:- lilla paketet

Stora paketet
I stora paketet ingår 45 min. telefonkonsultation* samt 2 heldagars praktisk träning varvat med teori och diskussioner kring olika frågeställningar.

Lilla paketet
I lilla paketet ingår  45 min. telefonkonsultation* samt 1 heldags praktisk träning varvat med teori och diskussioner kring olika frågeställningar. 

*Telefonkonsultationen, som helst bör bokas senast 1 vecka före kursstart, innehåller bland annat en utredning och rådgivning inför den kommande träningen samt vad du eventuellt kan behöva tänka på när det gäller just din hund.

Kursdatum: Stora paketet 14 och 28 juni. Lilla paketet 14 juni.

Så här anmäler du ditt intresse:

1. Fyll i intresseanmälan nedan senast den 28 maj. Under rubriken “ vilken kurs är du intresserad av” skriv något om vilka beteenden du upplever som besvärliga och som du vill ha hjälp med.Deltagarantalet är begränsat och antagningar efter utgånget anmälningsdatum sker endast i mån av plats.

2. Kursavgiften betalas på bankgironr. 5063-8097. (Önskas delbetalning, vänligen sätt in 900:-, resterande betalas kontant vid kursstart).

Därefter är du garanterad en plats och vi återkommer till dig med förslag på tid för telefonkonsultation.

 

Fel: Kontaktformulär hittades inte.