Vardagsträning i repris (Kurs 2)

När:
1 oktober, 2022 kl. 12:45 – 14:15
2022-10-01T12:45:00+02:00
2022-10-01T14:15:00+02:00
Kontakt:
info

Lydigare familjehund

Praktik i repris – för dig som vill ge hunden chansen att verkligen ta till sig det du vill att den ska kunna! 

Att bygga en god och hållfast relation tar tid, det vet de flesta. Att forma fram en lydig och välfungerande hund tar också tid, även det vet de flesta. Ändå är det lätt att ha bråttom och förbise hur viktigt det är med repetition. Det är upprepningen som kommer att befästa inlärningen. Så för er som har gått kurs 1 och 2 och är sugna på att repetera och träna finns här, i mån av plats, en ypperlig möjlighet att befästa och förstärka inlärningen.

Skilj på olydnad och bristande kunskap  

När en hund inte gör som vi säger eller vill behöver det inte bero på olydnad.  Inlärning är en process som måste få ta tid – även för hundar (och för oss hundägare). Inte ens när vi tror att hunden har lärt sig något är det säkert att inlärningen är så pass befäst att det fungerar i alla situationer. Upprepning och repetition (utan att för den skull tråka ut) är ett bra koncept för en hållbar inlärning!

Mer om hållbar och positiv inlärning kan du läsa här.

Datum: 1, 8, 15, 22 oktober

Tider: 12.45- 14.15

Pris: 1200:-  

Förkunskaper: Kurs 1 – 2

Så här anmäler du ditt intresse:

1. Maila ditt och hundens namn till info@karisma-utbildning.se

2. Kursavgiften betalas på bankgironr. 5063-8097. Därefter är du garanterad en plats.

Cafévett, inomhusfika och corona

Med anledning av coronaviruset och eftersom vi är medvetna om att vaccination inte är en garanti för att inte smitta eller bli smittad är vi på Karisma Utbildning fortsatt försiktiga och hänsynsfulla. Det innebär bland annat att vi, i möjligaste mån, förlägger inomhusfika och träning i Cafévett efter varje avslutat kurstillfälle. Därmed räknar vi med att de som är vaccinerade eller känner sig helt trygga med att vistas i inomhusmiljö tillsammans med andra kan göra det, medan de som inte känner sig bekväma med situationen kan avstå fikastunderna, utan att missa kursinnehåll.