Veterankurs- glad pensionärshund

När:
13 juli, 2019 kl. 10:00 – 12:00
2019-07-13T10:00:00+02:00
2019-07-13T12:00:00+02:00

Gör den gamla hunden glad och erbjud den lite stimulans i sommar

Den gamleÄven den äldre hunden behöver ett visst mått av stimulans och ”hjärngympa” för att hålla hjärnan i trim och för att behålla livsglädje och energi. Så för dig som vill göra något lite extra tillsammans med din gamle vän finns här möjligheten att prova på aktiviteter som passar de flesta, såväl två – som fyrbenta.

Under två dagar (2 tim./dag) ägnar vi oss åt att tillgodose hundens behov av aktivitet och stimulans. Övningar som du sedan kan använda och utveckla hemma efter eget ”huvud” och intresse.

Passar även de mindre raserna!

Dag 1 Aktivering och “hjärngympa”-  för glädje och samarbeteTrix
Vi lär in olika tricks och övningar som, förutom att de är roliga, även ger hundarna möjlighet att arbeta med hjärnan. Som bonus brukar den äldre hunden bli lite gladare och nöjd i flera dagar efteråt! Och samtidigt som ni har roligt tillsammans stärker ni ert samarbete och hundens vardagslydnad! All form av aktivering (om det sker på ett bra sätt) stärker er relation och Som vanligt låter vi just relationen gå före prestationen!

Dag 2 Nosarbete -för hundar med näsa för livets goda 
NosSå gott som alla hundar tycker om att ”jobba med näsan”, de har oftast lätt för det. Svårigheten består nog i att vi ska våga lita på att de verkligen är just så duktiga som de vanligtvis är. Men huvudsyftet med träningen är inte att prestera eller att uppvisa resultat, syftet är i första hand att ge hundarna en stimulerande och rolig arbetsuppgift som vi med lätthet kan erbjuda dem till vardags.

Med enkla medel och på en nivå avpassad så att din hund får ”mersmak” kan du under ett par timmar prova på olika sätt att låta hunden arbeta med näsan. Många av övningarna är perfekta att utföras även inomhus – och under mörka vinterkvällar.

Datum och tider: 13 – 14 juli kl. 10.00-12.00

Pris: 950:- Du kan även välja endast en dag. Priset blir då 525:-/dag

Så här anmäler du ditt intresse:

 1. Via mail eller via anmälningsformuläret nedan
 2. Kursavgiften betalas på bankgironr. 5063-8097 senast 1 juli

Därefter är du garanterad en plats och vi återkommer i samband med kursstart.

  *=obligatoriska fält

  Ditt namn*

  Din mejladress*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Telefonnummer

  Din hunds namn

  Din hunds födelsedata *

  Vilken ras? *

  TikHane

  Vilken kurs är du intresserad av?

  Jag godkänner villkoren. Läs mer under Personuppgiftspolicy.