Hunddagis/pensionatutbildning (online)

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp

För dig som vill studera i din egen takt och som är van vid att ta eget ansvar tillhandahåller vi privatutbildningar på distans (denna helt online). Utbildningen är individuell och handledningen personligt anpassad.

Personligt ansvar i egen studietakt

Att läsa på distans innebär bland annat att du läser i din egen takt och sparar in restid, boende- och resekostnader. Samtidigt krävs naturligtvis lite mer självstudier och större arbetsinsatser från dig.  Vi står för kursinnehåll och studieförslag men du bestämmer själv takt och omfattning.

Studier online

Karismas hunddagisutbildning online sker via en användarvänlig lärplattform som ger en bra översikt och guidar dig steg för steg. Detta gör att självstudierna blir enkla och roliga, samtidigt som du får en gedigen kunskapsbank. 

Individuell handledning med “egen” mentor 

Utbildningen är individuell och du har personlig handledning genom hela utbildningen. Utbildningsansvarig är Mickie Gustafson,
psykologen med hundar och hundägarutbildning som specialitet.

Utbildningen uppfyller jordbruksverkets rekommendationer. 

Samtliga som genomfört sin utbildning på Karisma har blivit godkända av länsstyrelsen. Länsstyrelsen (som godkänner varje enskild persons ansökan om att få starta och bedriva ett hunddagis) vare sig godkänner eller underkänner olika utbildningsalternativ. Och jordbruksverket har endast utfärdat rekommendationer om vad en utbildning ska innehålla! Utbildningarna kan därför skilja sig åt (även om de ibland kanske ser ut att vara lika).