Covid- restriktioner på Karisma Utbildning

På lördag firar vi med att bjuda på efterlängtad inomhusfika!

Karisma kaffeNu har vi under lång tid, alltför lång tid kan tyckas, hukat oss under hotet av detta påstridiga virus men nu har alla restriktioner upphört. Men tyvärr har viruset inte upphört! Så på Karisma är vi försiktigt optimistiska och ”firar” med måtta.

Fikapaus och Cafévett

Fikapaus har alltid varit ett populärt och viktigt inslag i vår kursverksamhet. En välbehövlig stunds avkoppling, där vi människor får lite näring och ”kaffestimulantia”, samtidigt som hundarna lär sig ”Cafévett” dvs. att fortsätta vara lugna och följsamma även inomhus, tillsammans med andra hundar. Men på grund av Covid-19 har vi avstått detta fram till nu!

Fika – efter varje avslutat kurstillfälle!

När nu många är vaccinerade och uttryckt en saknad efter dessa stunder har vi beslutat att återintroducera fikat – men efter avslutat kurs! Efter avslutad kurs kommer vi att erbjuda möjligheten att ta en kopp kaffe med lite tilltugg inomhus. På så vis kan de som vill avstå göra det (utan att missa kursinnehåll) och de som vill och känner för fika är välkomna! Faller detta i god jord kommer vi att fortsätta med fika inomhus men utan att någon ska behöva känna sig orolig eller pressad att delta. Fikat förläggs alltså tills vidare efter varje kurstillfälle!    

Vi fortsätter hålla avstånd och begränsa deltagarantalet

Eftersom vi är medvetna om att vaccination inte är en garanti för att inte smitta eller bli smittad är vi fortsatt försiktiga och hänsynsfulla. Deltagarantalet är fortsatt begränsat, det finns många fördelar med mindre grupper och idag verkar det dessutom mer hälsosamt.

Av samma skäl fortsätter vi att hålla avstånd. Vi försöker hålla 2 meters avstånd till varandra (i den mån det går) det är ett avstånd de flesta hundar känner sig bekväma med. På så vis kan alla, hundar såväl som människor, känna sig lugna och trygga! Mer om Karismas förhållningssätt angående Covid-19 kan du läsa här

Väl mött inför hösten olika aktiviteter på Karisma Utbildning!