Dåtid, nutid och lite framtid – Till minne av Leena Axelsson

Den 3 oktober hade vi planerat att ha en jubileumsdag på Karisma men istället för att fira 35 år i branschen tänkte jag vi kunde ägna dagen åt att minnas Leena och allt det fantastiska vi upplevt tillsammans!

 
Jag vet att många känner att det inte har blivit något ”riktigt avslut” och att frågor blandas med sorg och saknad. Därför vill jag bjuda in er (som så önskar) till en liten träff på Karisma. Bara för att just träffas, ta en fika och samlas kring det som hänt. Som en liten opretentiös minnesstund – Leena skulle inte vilja att vi blev alltför allvarsamma eller dramatiska.
(Detta är alltså ingen minnsesstund i ordets rätta bemärkelse och du behöver inte känna att du ska komma av ren artighet. Det är enbart en möjlighet och ett erbjudande till dig som känner att du stått Leena nära på ett eller annat sätt).

Är detta något du känner att du vill dela med oss är du välkommen till Karisma den 3 oktober kl. 16.00!

Jag är tacksam om du föranmäler (senast 28 september) så vet jag hur många som kommer.

Med varma hälsningar
Mickie Gustafson

OBS! Detta är ingen hundträff! Och det är inte säkert att det är lämpligt att ta med hundarna in vid detta tillfälle. Men naturligtvis kan de som vill ta en promenad tillsammans med hundarna före eller efter göra det men det är inget Karisma arrangerar.