Hundkurser, valpkurser i Göteborg

Hundkurser för valpar, unghundar och vuxna hundar i Göteborg/Mölndal

Hundkurs Göteborg Hundmöte
Hundkurs i Göteborg med fokus på relation, samspel och frihet

Vardagsträning för valpar, unghundar och vuxna familjehundar. För dig som prioriterar din hunds välmående och vill fokusera på relationen och samspelet mellan er.

Drömmen om den välfungerande, fria, lyckliga hunden

Att ha sin hund fri och okopplad kan ibland kanske kännas som en utopi eller en avlägsen dröm. Men drömmar är ändå till för att förverkligas och på vägen mot målet kan vi uppnå saker vi inte ens hade vågat drömma om!

Sikta mot stjärnorna – även för din hund!

På Karisma Utbildning har vi som ambition att lära hundarna att fungera, även utan koppel. Det går inte alltid och inte med alla men om vi “siktar mot stjärnorna så kan vi nå trädtopparna”!

Skapa en god och hållbar relation

Vägen dit är inte alltid spikrak och det är inte säkert att det går fort. Och som första mål gäller att skapa en god och hållbar relation. Med en fungerade relation och en lugn och harmonisk hund blir vägen så mycket kortare, lättare och roligare! 

Aktivitet, stimulans, inlärning och allt annat roligt

Att gå en hundkurs i vardagsträning för familjehundar erbjuder det mest grundläggande varje hund (och hundägare) behöver för att forma fram en harmonisk och välfungerande relation till vardags. Att det dessutom är roligt, bjuder på stimulans och inlärning kommer på köpet.

Här, under Aktuella kurser, kan du läsa mer om Karismas kurs 1 för valpar/unghundar och vuxna familjehundar