Mentor/coach med fokus på relation

Distansutbildning med inriktning motivation och relation.

Med denna utbildning i ryggen kan du göra mycket för många och den kan med fördel användas som komplement till många olika former av människovårdande yrken, du kan exempelvis fungera som mentor eller coach för vuxna, barn och ungdomar som behöver lättare stöttning och hjälp.

Låt hjärtat vara kompassen och kunskapen kartan

Många människor vill väl, vill göra nytta, vill hjälpa andra och finns ständigt till hands för den som behöver. Många har en naturlig fallenhet, de vet ”instinktivt” vad de ska säga eller göra i olika situationer. Ibland är de till och med så upptagna av att finnas till hands för andra att de glömmer bort sig själva. (Vilket faktiskt också kan vara viktigt).

Kunskap ger säkerhet

Men trots all naturlig fallenhet ger kunskap trygghet och säkerhet, för alla parter. På Karisma erbjuder vi olika slags utbildningar för den som vill utveckla sina färdigheter och som vill göra skillnad och vara till nytta för andra och/eller för den som ”bara” vill förstå sig själv eller andra lite bättre. Mer finns att läsa exempelvis under Mentor/coachutbildning på distans eller, för dig som i första hand vill utforska dina egna inneboende resurser faller kanske valet på psykologi till vardags. Utöver detta har vi en hel mängd olika utbildningar för dig som vill göra skillnad och som vill att hjärtat ska vara kompassen och kunskapen kartan.

Coach eller mentor, vad är skillnaden?