Nöjda hundägare på Karisma

God fortsättning och väl mött på Karisma Utbildning år 2023!

God fortsättning på det nya året! Hoppas ni haft en härlig jul -och nyårshelg och att ni, liksom vi, ser fram emot det nya året. Vi vill samtidigt passa på att inleda det nya året med att rikta ett stort och innerligt tack till alla våra kunder för all positiv feedback vi får! Vi vet att vi sagt det förut men: Ni är största anledningen till vårt engagemang och vår arbetsglädje! Vi önskar er ett härligt år och väl mött på Karisma år 2023!

Nöjda kunder är varje företags strävan

Karisma är inget undantag. Hos oss är dessutom varje nöjd kund en hjärtesak!
Nedan kan du ta del av ett par kommentarer från nöjda kunder som vi alldeles nyligen fick ta del av:

En liten dagshändelse

Hej!

Jag har en kompis som har två hundar varav den ena – Daisy – fungerar bra med Nahpi och har blivit lite som en mentor. Den andra hunden – Svea – har vi inte vågat sammanföra med Nahpi då även hon är obekväm med andra hundar (förutom Daisy) och skäller mycket. Idag fick de dock träffas och det gick jättebra. Min kompis var förvånad över att Svea inte skällde mer.

Skynda långsamt

Det var oroligt i början för jag och Nahpi kom för nära Svea (4-5 meter) så vi utökade avståndet till kanske närmare 8 meter och då tystnade Svea med en gång. Nahpi hade dock kommit igång med sitt skällande så jag band henne vid ett träd, gick fram till min kompis och Svea och pratade. Nahpi hämtade jag först när hon var tyst och lugn, och vi kunde fortsätta promenaden med stort avstånd mellan hundarna utan skäll/oro. Efter nån halvtimme så var avståndet 2 meter och det var inga problem för någon av hundarna.

Karismas kurser är viktiga och BRA!

Så med detta sagt vill jag bara säga att Karismas kurser är viktiga och BRA! Att man ser hur det man lär sig fungerar i praktiken. Efter att lugnet lagt sig, så betedde sig Nahpi som hon har lärt sig på Karisma. Man bryr sig inte om den andra hunden, man går förbi osv. Nahpi var naturligtvis nyfiken på Svea och tyckte det var roligt, men det var inte mer. Till saken hör också att Svea är 8 år och en bra hund, men hon tycker inte om andra hundar och vill ha utrymme.

Tack för bra kurser!
Hälsningar Elisabeth

Det mesta jag kan om hundar har jag lärt mig hos er på Karisma

…på tal om ljus så var det väl ljus och vägledning ni gav mig första gången jag gick kurs hos er med min underbara men ack så galna Spike. Det mesta jag kan om hundar har jag lärt mig hos er på Karisma och tack vare er har jag nu tre egna hundar och har haft många jourhundar. Just nu den fina men mycket osäkra hunden Frio som kommer från ett bombat shelter i Ukraina.

Tack för allt ni lärt mig!
Anki Andersson

Tack för ert förtroende!

Till Elisabet (som gått kurser på Karisma med sina 2 hundar) och Anki (som gått kurser på Karisma med sina 4 hundar) vill vi bara säga: Stort tack för ert förtroende! Era framsteg beror till lika stor del på era egna insatser och det arbete och de framsteg ni själva gjort. Det har varit och är ett nöje att få följa er och era hundars utveckling. Och tack för det ni skriver, det värmer!

Ge Karisma ett ord på vägen
Vill du hjälpa oss att synas bättre? Ge oss då några ord eller några stjärnor här   🙏