Sommarkurs för valpar och familjehundar

Hundkurser i Göteborg/Mölndal för valpar, unghundar och vuxna familjehundar

Relationsträning med fokus på kontakt och samspel mellan dig och din hund. Kursen för dig
som sätter relation före prestation och som vill att din hund ska utvecklas till en harmonisk,  lycklig och lydig hund.

Skapa en god och hållbar relation

Vägen att skapa en god och hållbar relation är inte alltid spikrak och det är inte säkert att det går fort. Som ett första mål gäller det att skapa de bästa förutsättningar för en bra inlärning. Och med en fungerade relation och en lugn och harmonisk hund blir vägen så mycket kortare och lättare. Och roligare! 

Balansen mellan vila och stimulans är viktigt

Oavsett om du tillhör de mer eller mindre aktiva hundägarna är balansen mellan vila och stimulans viktig för att hunden ska utveckla en trygg personlighet. För mycket stimulans är vanligast bland valpar och unghundar. För lite stimulans är vanligast hos den vuxna eller äldre hunden. Oavsett om det blir för lite eller för mycket kan det bland annat leda till koncentrationssvårigheter, överaktivitet, rastlöshet inlärningssvårigheter mm. Med rätt inlärning och med en balanserad  vardag blir de flesta hundar lugna och mottagliga för inlärning. Och de vill inget hellre än att samarbeta!

Här, under Aktuella kurser, kan du läsa mer om Karismas kurs för valpar/unghundar och vuxna familjehundar. För hundkurser i Stockholmstrakten se Passout hundträning.