Väl mött på Karisma Utbildning 2021!

Hundkurser, distansutbildningar, Covid 19 och optimism

Efter ett annorlunda år som bjudit på stora utmaningar, önskar vi alla nya och gamla kunder en god fortsättning på det nya året (som vi hoppas ska bjuda på många positiva utmaningar istället).

Vårens kurser
Nu ser vi fram emot vårterminen där vi som vanligt bjuder på lite olika aktiviteter och utbildningar. 
Om vårens olika kurser på Karisma Utbildning kan du läsa här under aktuella kurser. Och för dig som efterlyser än mer skräddarsydda lösningar rekommenderar vi att du tar en titt under rådgivning, där hittar du sådant som privatträning, skräddarsytt, telefonkonsultation mm.

Angående Covid 19
På Karisma tar vi även fortsättningsvis covid19 på största allvar vilket bland annat innebär begränsat deltagarantal på våra praktiska hundkurser. Att dessa kurser hålls utomhus har vi inte upplevt som någon utmaning för våra kursdeltagare som ju när allt kommer omkring är vana vid att vistas utomhus – och hundarna tycker definitivt inte illa vara. Samma gäller rekommendationen om att hålla avstånd på ca 2 meter. För många hundar verkar detta vara ett ”bekvämlighetsavstånd” som gör dem lugna och trygga när de går kurs, så inte heller detta är egentligen så nytt eller annorlunda på Karisma. Den stora utmaningen för oss har istället varit och är, som för de flesta andra, att härda ut, att var försiktiga, att hoppas och tro på en förändring till det bättre. Mer om Karismas förhållande gällande Covid 19 kan du läsa här.