Skip to content

Välja kurs

Vilken kurs ska man välja?


Våra ordinarie hundkurser löper i kronologisk ordning. Som ny kund hos oss börjar du alltid på kurs 1 och går sedan vidare till kurs 2, 3 och 4.

Utbildningar är olika
Ibland kan det kanske vara svårt att förstå varför man inte kan hoppa över vissa steg i utbildningen. Eller i alla fall plocka ut ”valda delar”. Den tanken är ju ganska logisk, framför allt om man utgår från att olika former av hundägarutbildningar är någorlunda likartade.

Även hundkurser är olika
Men när det gäller hundkurser finns en mängd olika aktörer med skilda erfarenheter och utbildning. Därför kan kvalitet, kunskap och innehåll kan skilja sig en hel del. Så att jämföra olika hundkurser med varandra är nog inte rättvist mot någon. Kvarterskrogar, Sj:s restaurangvagnar eller franska gourmetrestauranger serverar ju lite olika sorters mat om man ska våga sig på en sådan jämförelse 🙂 Så trots att det alltså rör sig om någon form av mat eller förtäring, så förstår de flesta att det skiljer sig.

Att välja Karismamodellen
Så även om din hund är duktig och välutbildad så utgår vi ändå från att det är du som utbildar dig enligt Karismamodellen. Och ju duktigare din hund är desto lättare blir det kanske för dig (eller desto svårare kan du välja att göra övningarna).

Vill du av något skäl inte gå våra ordinarie kurser i vardagsträning för familjehundar kan du välja istället välja kurser ur Aktiv hund.