Fri träning för familjehunden

När:
26 maj, 2021 kl. 18:00 – 20:00
2021-05-26T18:00:00+02:00
2021-05-26T20:00:00+02:00

Möta hund, inkallning, nosarbete, lydnadsträning, mm.

Stimulerande, roligt och lärorikt blir det när vi varvar olika former av hundträning. Detta är särskilda träningstillfällen, avsatta för dig som vill befästa och hålla inlärningen aktuell, samtidigt som du erbjuder hunden lite extra nöje och aktivering. I huvudsak jobbar vi på att öka  hundens följsamhet och att förstärka kontakten mellan er. Här kan du läsa mer om hållbar och positiv inlärning.

Träna och aktivera din hund efter egna behov och önskemål:

Syftet är att förstärka och fördjupa en positiv vardagslydnad bland annat genom inslag av stimulerande aktiviteter.

Fritt val:

Passera andra hundar, komma när du kallar, fördjupad kontakt och samvaro, nosarbete, trick samt andra stimulerande aktiviteter.

Du väljer fritt vad du vill fokusera på och får tillfälle att träna i liten grupp med andra likasinnade hundägare. Ni kan befinna er på olika nivåer, ha olika önskemål och skilda förutsättningar. På så vis blir gruppen en extra tillgång i träningen och du får den tid din hund behöver att träna på det som krävs för att förstärka eller komma vidare i er träning.

Lugn belöning 

Som vanligt jobbar vi lugnt och metodiskt och motiverar hundarna med olika former av belöning – utan att de blir uppjagade och stressade!

Samspel och harmoni

Vår målsättning är att öka samspelet och kontakten mellan dig och din hund, att skapa ett gott samarbetsklimat där hunden får utvecklas i sin egen takt och där du känner att du också kan få jobba i din takt.

Plats: Göteborg (Mölndal)

Datum och tid: 26 maj, 3 juni kl. 18.00- 20.00

Pris: 950:-

Så här anmäler du ditt intresse:

1. Fyll i anmälningsformuläret nedan senast den14 maj (Har du gått nyligen gått kurs på Karisma räcker det att du maila ditt och hundens namn till info@karisma-utbildning.se).

2. Kursavgiften betalas på bankgironr. 5063-8097

Därefter är du garanterad en plats och vi kommer, i samband med kursstart, att skicka kallelse med vägbeskrivning etc. (Deltagarantalet är därför begränsat och antagning sker i turordning).

*Med anledning av COVID-19 har vi på Karisma Utbildning beslutat oss för att samtliga praktiska hundkurser bedrivs utomhus till 100 %. Vi fortsätter kursverksamheten men all teori (samt eventuella fikapauser) kommer alltså, tills vidare, att hållas utomhus. På så vis hoppas vi minimera spridning av eventuell smitta. Vi räknar inte med att detta egentligen ska medföra någon större olägenhet för våra kursdeltagare som ju, när allt kommer omkring, är vana vid att vistas utomhus. Om vad du som kursdeltagare kan tänka på kan du läsa här. Där står även om vad som kan anses vara ett “behörigt avstånd”.

  *=obligatoriska fält

  Ditt namn*

  Din mejladress*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Telefonnummer

  Din hunds namn

  Din hunds födelsedata *

  Vilken ras? *

  TikHane

  Vilken kurs är du intresserad av?

  Jag godkänner villkoren. Läs mer under Personuppgiftspolicy.