Individuell hundpsykologutbildning Halvdistans (Stockholm)

När:
12 december, 2020 kl. 09:30
2020-12-12T09:30:00+01:00
2020-12-12T09:45:00+01:00

För dig som vill utbilda dig till hundpsykolog/kynolog*

 Lyssnar koncentrerat på instruktionerna*Kynolog=hundvetare 
Kynologihundkännedom, läran om hundenolika hundraser, dressyr mm.

Psykolog är en akademisk titel (och innebär att den som har “rätt” att utöva psykologyrket har en 5-årig universitetsutbildning + 1 års praktik).
Här kan du läsa lite om den skyddade titeln psykolog,

Vad är egentligen en hundpsykolog?
En hundpsykolog kan vara ”allt eller inget”. Han eller hon kan helt sakna utbildning eller ha gått en eller flera längre eller kortare kurser och fördjupat sina hundkunskaper. Det kan helt enkelt variera från person till person.

Hund- och humanpsykologi 
På Karisma är vi av uppfattningen att en hundpsykolog i hög grad även arbetar med att utbilda och vägleda människor! Vi erbjuder därför en utbildning som innehåller såväl kunskaper om humanpsykologi dvs. människopsykologi som om hundens psykologi.

Förebyggande av hundproblem 
Kursens innehåll baseras på en erfarenhetsbank som du förmodligen inte hittar någon annanstans! Studieplan och kursinnehåll bygger bland annat på Mickie Gustafsons mångåriga erfarenhet av hundproblem och hundägarutbildning. Utöver vardagsträning för familjehundar, valpar, unghundar etc. får du också möjlighet att ta del av Sara Viforrs omfattande kunskaper kring problematiska och avvikande beteende, även hos ”svårare” hundraser.

De fysiska träffarna är förlagda till Stockholm. Resterande sker på distans.

Studiematerial och litteratur är på svenska.

Angående coronaviruset COVID-19 håller vi oss uppdaterade och sker några förändringar kommer vi att informera dig och vidta lämpliga åtgärder.

Kursstart:
12 december kl. 9.30

Övriga datum:  
Övriga tider och datum kommer du överens om tillsammans med din lärare. Detta kan ske innan utbildningen påbörjas och/eller, om du föredrar det, efter hand som utbildningen pågår. För intyg och godkännande krävs att du tillgodogjort dig hela kursens innehåll. 

Här kan du läsa mer om innehåll och upplägg.

Förfrågan och intresseanmälan görs via mail info@karisma-utbildning.se