Inkallningskurs i Mölndal Göteborg

När:
21 maj, 2024 kl. 17:45 – 19:15
2024-05-21T17:45:00+02:00
2024-05-21T19:15:00+02:00

Lära hunden komma när du kallar kan vara enkelt!(Fullbokad)

Bara man vet hur, så behöver inkallningsträning inte bli svår eller komplicerad. Utan krångel och utan stress lär vi hunden att förknippa ordet “kom” (eller “hit”) med något positivt och något den gärna gör. Här får du tips på hur du kan göra för att en korrekt och hållbar inlärning ska ske på sikt.

Samspel och kontakt

För att inlärningen ska vara effektiv och framför allt hållbar, jobbar vi parallellt med att förstärka och upprätthålla samspelet mellan dig och din hund. För när den grunden väl är lagd, vill hunden vanligtvis inget hellre än att samarbeta. (Om positiv och hållbar inlärning kan du läsa här).

Att lyckas är viktigt – och ett “måste” för dig som vill ha hunden lös!

Både för hund och hundägare är det viktigt att känna att man lyckas. Därför är det viktigt att inkallningen verkligen leder till att hunden kommer. Att exempelvis använda ordet “nej” som ett försök att få hunden att sluta med det den för tillfället håller på med resulterar oftast i att hunden inte kommer – i alla fall inte just då, precis när du vill. Därför är det viktigt att kalla på hunden när du vet att den verkligen har för avsikt att komma. Annars riskerar du att den kommer att förknippa inkallningsordet med ett “ord på vägen” som du bara ropar efter den. Som  ett litet heja- på-ord utan någon egentlig betydelse. 

Att träna lugnt och metodiskt 

Vi tränar lugnt, metodisk med positiv belöning och försäkrar oss om att ni ska lyckas!

För att få en hållbar och god relation och för att lära hunden ALLT såsom inkallning, hundmöten, samspel, cafévett, etc. se Vardagsträning för familjehunden.

Datum och tider: 21, 28 maj kl. 17.45-19.15

Pris: 800:-
Reprispris: 500:- alt. 250:-/tillfälle. För dig som gått kurs med samma hund tidigare på Karisma Utbildning

OBS! Vi försöker alltid bekräfta att vi tagit emot din intresseanmälan så har du inget hört från oss inom några dagar, kolla gärna din skräppost. Är kursen fullbokad framgår det överst på sidan!

  *=obligatoriska fält

  Ditt namn*

  Din mejladress*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Telefonnummer

  Din hunds namn

  Din hunds födelsedata *

  Vilken ras? *

  TikHane

  Vilken kurs är du intresserad av?

  Jag godkänner villkoren. Läs mer under Personuppgiftspolicy.

  Här kan du läsa se mer om Aktuella hundkurser i Göteborg, Mölndal. Och här kan du se aktuella kurser i Stockholm, Bålsta.