Repetition och extra träningstillfällen

När:
6 mars, 2022 kl. 11:00 – 12:30
2022-03-06T11:00:00+01:00
2022-03-06T12:30:00+01:00

Övning ger färdighet 

Att bygga en god och hållfast relation tar tid, det vet de flesta. Att forma fram en lydig och välfungerande hund tar också tid, även det vet de flesta. Ändå är det lätt att ha bråttom och förbise hur viktigt det är med repetition. Det är upprepningen som kommer att befästa inlärningen. Så för dig som vill skynda långsamt och är sugen på att träna finns här, i mån av plats, en ypperlig möjlighet att befästa och förstärka inlärningen.

För dig som vill befästa inlärningen från kurs 1

För dig som har gått kurs 1 och vill ge hunden bästa möjliga förutsättningar finns här en ypperlig möjlighet att befästa och förstärka inlärningen.

“Repetition är kunskapens moder”

Här kan du läsa mer om “överinlärning” och repetition.

Datum och tider: 30 januari, 6, 20, 27 februari, 6 mars

Pris: 250:-/tillfälle alternativt 1200:- om du vid samma tillfälle anmäler till samtliga träningstillfällen. 
Förkunskaper: Kurs 1

Så här anmäler du ditt intresse:

1 Via mail. (Vid val av enstaka träningstillfälle senast 3 dagar före det kurstillfälle du vill närvara. Är det fullbokat får du meddelande om detta).

2. Kursavgiften betalas på bankgironr.5063-8097. Därefter är platsen garanterad. 

Inomhusfika
Med anledning av coronaviruset 
har vi på Karisma Utbildning bedrivit samtliga praktiska hundkurser utomhus till 100 %. Men nu erbjuder vi åter möjligheten att njuta en stunds inomhusfika efter varje avslutat kurstillfälle. Därmed räknar vi med att de som är vaccinerade eller känner sig helt trygga med att vistas i inomhusmiljö tillsammans med andra kan göra det, medan de som inte känner sig bekväma med situationen kan avstå fikastunderna, utan att missa kursinnehåll. Eftersom vi är medvetna om att vaccination inte är en garanti för att inte smitta eller bli smittad är vi fortsatt försiktiga och hänsynsfulla. Deltagarantalet är fortsatt begränsat, det finns många fördelar med mindre grupper, och idag verkar det dessutom mer hälsosamt. Om vad du som kursdeltagare kan tänka på kan du läsa här.