VIP- Fri träning för familjehunden

När:
30 oktober, 2021 kl. 12:45 – 14:15
2021-10-30T12:45:00+02:00
2021-10-30T14:15:00+02:00

Träna och aktivera din hund efter egna behov och önskemål

På kursVardagslydnad i kombination med lite extra ”hjärngympa”

Stimulerande, roligt och lärorikt blir det när vi varvar olika former av hundträning.

Detta är särskilda träningstillfällen, avsatta för dig som vill befästa och hålla inlärningen aktuell, samtidigt som du erbjuder hunden lite extra nöje och aktivering. I huvudsak jobbar vi på att öka hundens följsamhet och att förstärka och fördjupa en positiv vardagslydnad bland annat genom inslag av stimulerande aktiviteter. Här kan du läsa mer om hållbar och positiv inlärning.

Hjärnan vill gärna ha roligt!

Alla behöver få arbeta med hjärnan för att utvecklas och må bra, hunden är inget undantag.
Så för dig som vill göra något lite extra tillsammans med din hund finns här möjligheten att prova på en aktivitet som passar de flesta, såväl två – som fyrbenta. Och såväl stora som små!

Fritt val

Du väljer fritt vad du vill fokusera på och får tillfälle att träna i liten grupp med andra likasinnade hundägare. Kan du inte bestämma vad du vill träna på? Det gör inget – vi har gott om förslag!

Lugn belöning

Som vanligt jobbar vi lugnt och metodiskt och motiverar hundarna med olika former av belöning – utan att de blir uppjagade och stressade!

Datum och tider: 30 oktober, 13 november, 20, 27 november Kl. 12.45- 14.15

Förkunskaper: Kurs 1 och 2

Pris: 1650:- 

Så här anmäler du ditt intresse:

1. Maila ditt och hundens namn till info@karisma-utbildning.se

2. Betala in kursavgiften på bankgironr. 5063-8097 senast 8 oktober.

Med anledning av COVID-19 har vi på Karisma Utbildning beslutat oss för att samtliga praktiska hundkurser bedrivs utomhus till 100 %. Vi fortsätter kursverksamheten men all teori (samt eventuella fikapauser) kommer alltså, tills vidare, att hållas utomhus. På så vis hoppas vi minimera spridning av eventuell smitta. Vi räknar inte med att detta egentligen ska medföra någon större olägenhet för våra kursdeltagare som ju, när allt kommer omkring, är vana vid att vistas utomhus. Om vad du som kursdeltagare kan tänka på kan du läsa här. Där står även om vad som kan anses vara ett “behörigt avstånd”.