VIP- Fri träning för familjehunden

När:
30 oktober, 2021 kl. 12:45 – 14:15
2021-10-30T12:45:00+02:00
2021-10-30T14:15:00+02:00

Träna och aktivera din hund efter egna behov och önskemål

På kursVardagslydnad i kombination med lite extra ”hjärngympa”

Stimulerande, roligt och lärorikt blir det när vi varvar olika former av hundträning.

Detta är särskilda träningstillfällen, avsatta för dig som vill befästa och hålla inlärningen aktuell, samtidigt som du erbjuder hunden lite extra nöje och aktivering. I huvudsak jobbar vi på att öka hundens följsamhet och att förstärka och fördjupa en positiv vardagslydnad bland annat genom inslag av stimulerande aktiviteter. Här kan du läsa mer om hållbar och positiv inlärning.

Hjärnan vill gärna ha roligt!

Alla behöver få arbeta med hjärnan för att utvecklas och må bra, hunden är inget undantag.
Så för dig som vill göra något lite extra tillsammans med din hund finns här möjligheten att prova på en aktivitet som passar de flesta, såväl två – som fyrbenta. Och såväl stora som små!

Fritt val

Du väljer fritt vad du vill fokusera på och får tillfälle att träna i liten grupp med andra likasinnade hundägare. Kan du inte bestämma vad du vill träna på? Det gör inget – vi har gott om förslag!

Lugn belöning

Som vanligt jobbar vi lugnt och metodiskt och motiverar hundarna med olika former av belöning – utan att de blir uppjagade och stressade!

Datum och tider: 30 oktober, 13 november, 20, 27 november Kl. 12.45- 14.15

Förkunskaper: Kurs 1 och 2

Pris: 1650:- 

Så här anmäler du ditt intresse:

1. Maila ditt och hundens namn till info@karisma-utbildning.se

2. Betala in kursavgiften på bankgironr. 5063-8097 senast 8 oktober.

Inomhusfika
Med anledning av coronaviruset 
har vi på Karisma Utbildning bedrivit samtliga praktiska hundkurser utomhus till 100 %. Men nu erbjuder vi åter möjligheten att njuta en stunds inomhusfika efter varje avslutat kurstillfälle. Därmed räknar vi med att de som är vaccinerade eller känner sig helt trygga med att vistas i inomhusmiljö tillsammans med andra kan göra det, medan de som inte känner sig bekväma med situationen kan avstå fikastunderna, utan att missa kursinnehåll. Eftersom vi är medvetna om att vaccination inte är en garanti för att inte smitta eller bli smittad är vi fortsatt försiktiga och hänsynsfulla. Deltagarantalet är fortsatt begränsat, det finns många fördelar med mindre grupper, och idag verkar det dessutom mer hälsosamt. Om vad du som kursdeltagare kan tänka på kan du läsa här.