Karisma önskar er en härlig julhelg!

Karisma Utbildning önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Inför den stundande julen kan det allra viktigaste med julen lätt tappas bort i all stress, alla förberedelser och förväntningar. Men om vi kan stilla oss lite, vilket kan vara nog så svårt, kan vi kanske ändå finna den där äkta julkänslan som kanske i första hand handlar om att omringas av våra nära och kära. Men inte minst har julen kommit att handla om att skänka gåvor och då kan det vara bra, framför allt i dessa tider, att försöka minnas att det är tanken som räknas (i alla fall ibland) 😉

Den viktiga “efter- jul-vilan”

Hör du till den grupp (vanligtvis kvinnor) som inte riktigt hinner fånga den där fina julkänslan innan jul eller kanske inte ens under själva julfirandet? Då önskar jag dig istället den viktiga “efter- jul-vilan”, det vill säga att få möjligheten att njuta den där härliga timman, efter julfirandet, julstök, disk och “efterstäd”.  Då, när lugnet infinner sig, hoppas jag du kan luta dig tillbaka, njuta av chokladpralinen, glöggen, dadlarna eller allt som kan tänkas stå till buds – eller bords. Och jag hoppas att denna timma ska sträcka sig långt in på julnatten och kanske till och med flera dagar framåt. Det önskar jag alla mina medsystrar (och en och annan broder också). 

Jesus, tomten och julen

Och för dig som redan nu har en liten stund över finns här en text som bland annat handlar om julens två stora huvudaktörer.

Med detta önskar vi på Karisma er alla en riktigt härlig och fröjdefull jul! Och som vanligt sänder vi också en hälsning till alla fyrfota vänner och önskar dem många mjuka och smeksamma klappar! (Och här kan du läsa lite om julklappens historia).

Mickie Gustafson med personal