Karismatiskt föräldraskap i julklapp

Karismatiskt föräldraskap, en julklapp för livet!

Den perfekta gåvan att unna sig själv eller skänka till nyblivna föräldrar. Många mor-och farföräldrar känner exempelvis ofta att de vill dela glädjen och gärna vara behjälpliga på olika sätt. Så varför inte ge ditt vuxna barn en föräldrakurs i julgåva? Passar lika bra till nyblivna eller ”rutinerade” föräldrar som till dem som går i ”väntans tider”. Och som namnet på kursen anger så är den helt i Karismas anda med fokus på:

Relation – före prestation!

En onlinekurs med individuell handledning

Du får personlig handledning och egen mentor genom hela utbildningen där du har möjlighet att “bolla” egna tankar och funderingar. Då kursen sker på distans och helt online kan du dessutom befinna dig var som helst i världen.

Flexibelt startdatum och egen studietakt

Eftersom kursen sker online och är individuell kan startdatum i hög utsträckning anpassas efter önskemål. Och då tid kan vara en bristvara för många, i all synnerhet för nyblivna föräldrar, är det skönt att kunna inhämta nya kunskaper (eller repetera gamla) i sin egen takt.

Övning ger färdighet och att bli en bra förälder kräver träning

När vi blir föräldrar kan vi räkna med att hur vi än gör och hur vi än anstränger oss så kommer alltid någon att tycka att vi gör fel. Och ibland kan vi till och med bli våra egna värsta domare. Så det gäller att hitta en balans och en tilltro till oss själva och vår egen förmåga. De flesta människor har oftast en inneboende och naturlig fallenhet att ta hand om sina barn på ett kärleksfullt vis men ibland går vi vilse mest kanske för att vi får influenser utifrån som får oss att tvivla på vår egen, inre kompass.

Vi bjuder dessutom på kursrabatt, en julklapp för livet!

Vår julklapp till dig är 300:- rabatt om du anmäler/köper före den 24 december:

Se här för aktuell kursstart.